Et godt arbejdsliv

 

Udvikling

Uddannelse og udvikling af medarbejdere og ledere er et fokusområde i Salling Group, så vi sikrer, at vores medarbejdere har de rette kompetencer til at bestride deres job og få nyt ansvar, hvis de ønsker det. Vi tilbyder løbende målrettet træning og udviklingsaktiviteter, både på arbejdspladsen og på vores eget uddannelsescenter, Salling Group Academy.

Desuden tilbyder vi en af Danmarks bedste elevuddannelser og forskellige talentprogrammer, der udvikler medarbejdere, som har ambitionerne og evnerne til at gøre karriere hos os og påtage sig lederansvar. 

Vores fokus på udvikling er medvirkende til, at vi kan rekruttere en stor del af vores ledere internt – eksempelvis er 50% af varehuscheferne i føtex og af Nettos sektionschefer, der har ansvar for en række butikker, tidligere elever hos os.  

Plads til dialog

For at vores medarbejdere kan yde deres bedste til gavn for kunderne er det afgørende, at hverdagen fungerer. Vi gennemfører derfor hvert år en tilfredshedsundersøgelse, der giver alle medarbejdere mulighed for at give feedback og foreslå forbedringer, der kan forbedre Salling Group som arbejdsplads.

Desuden sikrer årlige udviklingssamtaler for alle medarbejdere en struktureret dialog om den enkeltes opgaver, udvikling og muligheder.