Et fælles ansvar 

Vi samarbejder med en række organisationer, der alle deler vores ambition om at tage et ansvar for den verden, der omgiver os. De stærke partnerskaber giver os adgang til knowhow og viden, som gør os dygtigere – og samtidig holder vores partnere os op på, at vi når i mål.

Folkekirkens Nødhjælp

Når katastrofen rammer, står vi Salling Group klar til at hjælpe Folkekirkens Nødhjælp. I vores butikker hjælper vi med indsamling af midler til humanitær bistand, som Folkekirkens Nødhjælp yder i tilfælde af katastrofer rundt om i verden.

Dansk Initiativ for Etisk Handel

Dansk Initiativ for Etisk Handel samarbejder med virksomheder, den offentlige sektor, organisationer og fagforeninger i Danmark for at fremme international handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder

fødevareBanken

I kampen mod madspild har vi siden 2014 samarbejdet med FødevareBanken, der modtager overskydende fødevarer fra Salling Groups butikker og omfordeler varerne til udsatte borgere. Hvert år bliver det til ca. 238.000 måltider.

Wefood

I 2016 var Salling Group med til at gøre Nordens første supermarked med overskudsvarer til virkelighed. Gennem vores partnerskab er vi i dag en af de største leverandører til Wefoods butikker, som drives af Folkekirkens Nødhjælp og frivillige hjælpere. Overskuddet fra Wefood går til verdens fattigste.

The Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh

Gennem vores medlemskab i The Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh bidrager vi, sammen med en række store internationale fagforeninger, brands og offentlige instanser, til at forbedre forholdene på ca. 1.600 tekstilfabrikker i Bangladesh.  

amfori BSCI

Vi tror på, at vi som en global virksomhed kan spille en rolle for at forbedre arbejdsforhold i andre dele af verden. Derfor har vi siden 2006 deltaget i amfori BSCI, der støtter detailhandelsvirksomheder, importører og brands i arbejdet for at forbedre arbejdsforholdene hos leverandørerne i deres fabrikker og landbrug.

Amfori BEPI

Vi er ligeledes tilknyttet amfori BEPI, som støtter detailhandlere, importører, brands og producenter i arbejdet for at afdække og nedbringe miljø- og klimarelaterede risici i værdikæden. Vi er ligeledes tilknyttet amfori BEPI, som støtter detailhandlere, importører, brands og producenter i arbejdet for at afdække og nedbringe miljø- og klimarelaterede risici i værdikæden. 

Forest Stewardship Council

Vi er medlem af Forest Stewardship Council (FSC) Danmark. Dermed forpligter vi os til altid at undersøge mulighederne for at få FSC-certificerede produkter, når vi køber vores egne træ- og papirprodukter.

Økologisk Landsforening

Partnerskabet omfatter finansiel opbakning til at fremme økologien nationalt og internationalt. Derudover samarbejdes der omkring projekter, der fremmer kendskab til økologi og økologiske varer samt sikrer bedre vilkår for økologisk produktion. Projekterne omfatter bl.a. ekstra fokus og prioritering af økologiske varer ved specielle kampagner, varer fra lokale økologiske landmænd og donation til økologiske landmænd – eksempelvis blomsterfrø.

Fairtrade

Vi forsøger, hvor det er muligt, at forbedre arbejdsforholdene blandt vores producenter. Gennem køb af Fairtrade certificeret kakao er vi med til at sikre, at bønderne, som leverer kakaobønner til vores private label produkter, har ordnede arbejdsforhold og lønninger, idet de via Fairtrade ordningen sikres en mindstepris for varen – også selvom markedsprisen falder til et niveau under denne.