Et fælles ansvar 

Vi samarbejder med en række organisationer, der alle deler vores ambition om at tage et ansvar for den verden, der omgiver os. De stærke partnerskaber giver os adgang til knowhow og viden, som gør os dygtigere – og samtidig holder vores partnere os op på, at vi når i mål.

WWF Verdensnaturfonden 

Vi har i Salling Group indgået et ambitiøst partnerskab med WWF Verdensnaturfonden. Sammen vil vi sikre, at plastik fra butikkerne ikke ender i naturen som affald. Samtidig har vi for forpligtet os til et mål om at fremme ASC- og MSC-mærkede fiskeprodukter.

Dyrenes Beskyttelse

Med det hidtil største initiativ for dyrevelfærd i dansk detailhandel indgik vi i 2016 et partnerskab med Dyrenes Beskyttelse, som skal sikre mere dyrevelfærd hos landmænd, i kølediske og indkøbskurve frem mod 2020. Målet er at øge salget af produkter med den højeste dyrevelfærd med 500 mio. kroner.

Folkekirkens Nødhjælp

Når katastrofen rammer, står vi Salling Group klar til at hjælpe Folkekirkens Nødhjælp. I vores butikker hjælper vi med indsamling af midler til humanitær bistand, som Folkekirkens Nødhjælp yder i tilfælde af katastrofer rundt om i verden.

Dansk Initiativ for Etisk Handel

Gennem Dansk Initiativ for Etisk Handel samarbejder med virksomheder, den offentlige sektor, organisationer og fagforeninger i Danmark for at fremme international handel, der respekterer menneske- og arbejdsrettigheder.

fødevareBanken

I kampen mod madspild har vi siden 2014 samarbejdet med fødevareBanken, der modtager overskydende fødevarer fra Salling Groups butikker og omfordeler varerne til udsatte borgere. Hvert år bliver det til ca. 200.000 måltider.

Wefood

I 2016 var Salling Group med til at gøre Nordens første supermarked med overskudsvarer til virkelighed. Gennem vores partnerskab er vi i dag en af de største leverandører til Wefoods butikker, som drives af Folkekirkens Nødhjælp og frivillige hjælpere.

The Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh

Gennem vores medlemskab i The Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh bidrager vi, sammen med en række store internationale fagforeninger, brands og offentlige instanser, til at forbedre forholdene på 1.600 leverandørers fabrikker i Bangladesh.  

amfori BSCI

Vi tror på, at vi som en global virksomhed kan spille en rolle for at forbedre arbejdsforhold i andre dele af verden. Derfor har vi siden 2006 deltaget i amfori BSCI, der støtter detailhandelsvirksomheder, importører og brands i arbejdet for at forbedre arbejdsforholdene hos leverandørerne i deres fabrikker og landbrug.

Forest Stewardship Council

Vi er medlem af Forest Stewardship Council (FSC) Danmark. Dermed forpligter vi os til altid at undersøge mulighederne for at få FSC-certificerede produkter, når vi køber vores egne træ- og papirprodukter.