Et stærkt fundament for ansvarlighed

Hos Salling Group tager vi ansvar for at præge samfundet i en bæredygtig retning, og på baggrund af FNs verdensmål prioriteter vi områder, hvor vi ser et særligt stort potentiale for at gøre en forskel. 

Som Danmarks største detailkæde søger vi hele tiden at lave mere bæredygtige og klimavenlige løsninger med særlig fokus på madspild, plastik og affald. Vi arbejder desuden som en af landets største arbejdsgivere på at skabe jobmuligheder, så alle har mulighed for at gøre en forskel på arbejdsmarkedet. Endelig arbejder vi på aktiviteter, der skal gøre det lettere for vores kunder at træffe bæredygtige valg i dagligdagen, blandt andet via større udvalg af dyrevelfærdsprodukter.

CSR-rapporter

Find mere information om vores indsats og resultater inden for ansvarlighed i vores CSR-rapporter.  

Partnerskaber 

Vi samarbejder med en række organisationer, der alle deler vores ambition om at tage et ansvar for den verden, der omgiver os. Blandt andet har vi partnerskaber med WWF Verdensnaturfonden om plastikaffald, Dyrenes Beskyttelse om dyrevelfærd og FødevareBanken om madspild. 

Læs mere om vores partnerskaber

Politikker for ansvarlighed

Vores politikker udstikker en klar retning for, hvordan vi ønsker at drive en ansvarlig forretning og giver medarbejdere, leverandører og andre samarbejdspartnere tydelig information om vores krav og forventninger.

Læs mere om vores politikker for ansvarlighed

Ansvarlig indkøbspraksis

Vi samarbejder med leverandører, deltager i internationale alliancer og træner vores medarbejdere for at sikre, at vi med vores indkøbspraksis bidrager til en positiv udvikling.

Læs mere om ansvarlig indkøbspraksis

Sporbarhed på tun

Når du køber tun i Bilka, føtex og Netto kan du se, hvor tunen er fra. Ved at indtaste det unikke nummer fra den enkelte dåse, kan tunen spores tilbage til fangstmetode, båd, kaptajn, område og tidspunkt.

Spor din tun