Innovation Day 2021

Alle leverandører, virksomheder eller privatpersoner får nu chancen for at sætte sit præg på sortimentet i Salling Groups butikker og varehuse. Landets største dagligvarekoncern giver nemlig alle innovatører chancen for at præsentere hver deres produkt ved årets Innovation Day, der har startskud til efteråret.

Salling Group er på jagt efter nye, innovative nonfood produkter, der skal sælges gennem Bilka og føtex. Dermed er der rigtig gode muligheder for at få positioneret sit produkt, hvis det har kvalitet, og hvis juryen synes om det ved Innovation Day 2021.

D. 6. oktober afvikles Pre-Innovation Day, hvorfra alle produkter selekteret fra ansøgningsrunden præsenteres for Salling Groups kategorichefer. De bedste produkter vil derefter blive udpeget og inviteret til den endelige Innovation Day 2021 d. 4 november på Salling Groups hovedkontor i Årslev (Aarhus), hvor et prestigefyldt dommerpanel udvælger de produkter, der skal indgå i koncernens sortiment.

Få en konkurrencefordel
Det kan være svært at forstå og gennemskue et produkt ved første øjekast, fordi langt størstedelen af de ikke-konventionelle produkter kræver mere af kundens opmærksomhed. Det er en udfordring, vi anerkender med Innovation Day, hvor vi tilbyder talentfulde innovatører en unik mulighed for at give deres produkt endnu mere synlighed.

Vi er åbne 
Alle ansøgninger vil blive evalueret ud fra hvad produkterne bidrager med til det eksisterende marked, hvor attraktive de er for Salling Group’s kunder, deres grad af opfindsomhed, samt deres potentielle værdi i forhold til både brand og profitabilitet. Bemærk venligst, at produkter der allerede har været præsenteret for vores category managers forud for eventet ikke vil blive taget i betragtning.

 

Herunder finder du nøgledatoer og deadlines i forbindelse med Salling Groups Innovation Day 2021:

24. september: Frist for indsendelse af ansøgning til innovation@sallinggroup.com 

29. september: Invitationer til Pre-Innovation Day sendes ud

6. oktober: Pre-Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

15. oktober: Invitation til Innovation Day udsendes

4. november: Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

Ansøg her

Ansøgninger sendes til innovation@sallinggroup.com