BR’s nye chef vil begejstre med oplevelser

19. februar 2019

Legetøjskæden BR har fundet sin nye chef. Første opgave bliver at sætte de gode oplevelser i centrum og genskabe legetøjets magi. Både online og i de godt 25 butikker, BR åbner i løbet af foråret

BR’s nye chef hedder Charlotte From. Hele sit arbejdsliv har hun været drevet af nysgerrighed på kunder, styrkede indkøbsoplevelser og optimering af butiksdrift. Charlotte From er udpeget internt i Salling Group, der i kølvandet på Top-Toy’s konkurs i december købte koncernens samlede danske varelager samt rettighederne til at anvende BR-navnet i Danmark.

Fremover skal en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikre, at der bliver et univers, hvor man kan købe legetøj i hele Danmark, og at børns leg og legetøj forbliver en del af danskernes hverdag. Det kræver sin kvinde. Med Charlotte From som BR’s nye chef er administrerende direktør i Salling Group, Per Bank, sikker på, at opgaven er i gode hænder.

– Charlotte brænder for at skabe den helt rette BR-oplevelse. Hun har præcis det, der skal til for at sammensætte det rigtige team, få åbnet 25 butikker i højt tempo og genetablere danskerens glæde ved legetøjsbutikker. Charlottes vilje, erfaring og personlige værdier gør hende til garant for, at vi kan levere lige præcis dén BR-oplevelse, kunderne har savnet og nu kan se frem til, siger Per Bank.

I alt forventer BR at åbne godt 25 butikker i løbet af foråret, og allerede i februar sætter legetøjskæden adresse på de første 15 lokationer. BR lancerer også i foråret et helt nyt online-univers, der kobler sig tæt til de fysiske butikker.

Leder med forståelse for oplevelsesøkonomi

37-årige Charlotte From har tilbragt hele sit arbejdsliv i butik og med at bygge bro mellem butikker, lagre og support-funktioner. Altid med fokus på at sikre kunderne de bedste oplevelser og kollegerne de smidigste arbejdsvilkår. Hun begyndte i virksomheden i 1999 og har siden været management trainee og bestredet poster inden for salg og drift i et af Salling Groups største varehuse, herunder en længere årrække med ansvaret for salg af netop legetøj samt elektronik mm.

I 2013 blev hun hentet til Salling Groups hovedkvarter med henblik på at forstærke dialogen mellem butiksleddet og bagvedliggende funktioner, og de sidste to år har hun været ansvarlig for optimering af driften i samtlige Bilka-varehuse.

Charlotte From ser frem til at sætte oplevelser og ægte legeglæde øverst i legetøjskæden, også til at begynde med i udvælgelsen af sine kommende kolleger.

– BR har en særlig plads hos rigtig mange danskere. Den plads skal vi udvikle med legetøjsbutikker, der bliver indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre. Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet, siger Charlotte From.

Privat bor Charlotte i Vejle, er gift og har to børn, som helt enstemmigt mener, at deres mor netop har fået verdens sejeste job.

Blå bog, Charlotte From

Karriere:
2019 – Head of BR
2017-2019 Head of Operation & Support, Bilka
2013-2017 Support Office Manager
2006-2013 Afdelingschef, Legetøj, Elektronik, Kontorartikler mm.
2005-2006 Driftsleder
2004-2005 Salgsleder
1999-2003 Forskellige roller i Bilka Vejle

Uddannelse:
Management Trainee (2004)
Vejle Handelsskole – HHX (2000)