Salling Group støtter igen danske OL-atleter

Snart tændes den olympiske ild i Tokyo, og de danske topatleter skal udfolde sig på den største scene af alle. Det bliver forløsningen på mange års forudgående arbejde, som bunder i et unikt miljø i den dansk idræt. Traditionen tro støtter Salling Group op om Team Danmark  – i år sammen med en række virksomheder med kampagnen ”Ingen vinder alene”.

Verdens bedste atleter og idrætsudøvere mødes efter et års forsinkelse til de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo. Og traditionen tro er Danmark flot repræsenteret i en række sportsgrene.

Fundamentet for en flot dansk OL-historik findes i en ganske særlig dansk model, hvor idrætsmiljøet får det optimale ud af at have en stor bredde med opbakning fra tusindvis af forældre og frivillige kombineret med et elitemiljø i verdensklasse.

Og netop blandingen af bredden og eliten gør, at Danmark har langt flere idrætsudøvere i lokale foreninger og vinder flere medaljer, end landets størrelse tilsiger. Der ligger med andre ord et enormt arbejde forud for, at topatleterne kan skinne ved OL og PL om få uger. 

Salling Group har gennem flere år været Team Danmarks største partner og har via Salling Fondene støttet med 125 mio. kroner i fondsmidler og dermed sikret de danske atleter og breddeidræt optimale forudsætninger for at præstere i de bedste rammer.

- Ovenpå det seneste år er det vigtigt at huske, hvor langt vi kan nå med sammenhold, og derfor er den brede opbakning til vores topatleter afgørende. For når vi står sammen, viser vi, hvad Danmark kan. Det er i fællesskabet mellem frivillige, foreninger og eliteidrætten, at vi udretter noget virkelig stort, og OL og PL er et godt billede på, at vi er stærkere sammen og når længere og højere i fællesskab. Det vil vi i Salling Group gerne være med til at styrke og værne om, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Flere virksomheder bakker op

I år bliver OL-partnerskabet endnu tydeligere, når Salling Group sammen med Arla, ISS, Nykredit og Ørsted zoomer ind på den særlige danske idrætsmodel med kampagnen ”Ingen vinder alene”.

Kampagnen, der starter mandag d. 28. juni, hylder alle dem, der står bag eliten. For ingen vinder uden trænere, holdkammerater, frivillige og opbakning fra alle os andre – herunder partnere, der med donationer gør det muligt at indfri de sportslige ambitioner. Kampagnen vil kunne ses i det offentlige rum, i butikker, på sociale medier og mange andre steder.

I Salling Groups egne butikker Bilka, føtex og Netto vil kunderne også blive hevet ind i fortællingen om, hvordan de med deres indkøb er med til at støtte gode formål i samfundet gennem Salling Fondene. For en del af vores overskud går tilbage til samfundet gennem donationer fra Salling Fondene, der alene siden 2012 har uddelt over en milliard kroner til glæde og gavn for mennesker i Danmark.