Værdier

Værdierne i Salling Group er med til at skabe én samlet virksomhed – på tværs af alle kæder og funktioner. Værdierne udtrykker, hvad vi forventer af hinanden som kolleger i Salling Group, og hvad andre kan forvente af os.

I Salling Group er vores kultur og værdier dét, der gør os til noget særligt. Værdierne er fundamentet for vores kultur, og vores kultur gør, at vi adskiller os fra vores konkurrenter. Den er formet af, hvem vi er, hvad vi tror på, hvordan vi arbejder og af vores ambitioner.

Kultur i udvikling

I Salling Group kræver vi meget af hinanden, for det kræver meget af os at fastholde vores stærke position. I takt med at vi vokser, er det derfor naturligt, at vi også hjælper hinanden med at værne om vores unikke kultur.

Vores kultur er en styrke i konkurrencen om dagligvaremarkedet og i kampen om de dygtigste medarbejdere. Vi skal dog blive ved med at udvikle kulturen for at drive den sundeste forretning og leve op til de stigende forventninger, der er til os. Fordi vi har indflydelse på hverdagen for millioner af mennesker.

Værdier skaber tillid

Hvem vi er, og hvordan vi opfører os, er afgørende for andres tillid til virksomheden. Om du vælger vores butikker. Søger job hos os. Indgår aftaler med os. Vender tilbage gang på gang.

Vores fem værdier er alle vigtige. Vi vinder ikke dit hjerte, hvis vi kun er konkurrencedygtige på pris. Vi skaber ikke vækst, hvis vi udelukkende er effektive. Vi kan ikke drive en sund virksomhed, hvis integritet er det eneste, vi har at tilbyde.

Integrity

Vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt.

Frem for alt har vi integritet. Som individer og som virksomhed. Integritet handler om at gøre det, vi siger, vi vil gøre. At handle i overensstemmelse med vores værdier. At holde, hvad vi lover. At overholde deadlines. At opbygge tillid.

Integritet kommer til udtryk i den måde, vi behandler hinanden og vores omgivelser på. Vi er ærlige og fair over for andre, selv når der er modstridende interesser, og vi deler åbent relevante oplysninger med vores kolleger uden at gå på kompromis med fortroligheden.

Som medarbejdere skal vi turde at stille spørgsmål og kæmpe for det, vi mener er det rigtige for Salling Group. Når beslutningen er truffet, fører vi den loyalt ud i livet.

Vi overvejer nøje, hvordan vores handlinger påvirker andre. Det betyder ikke, at vi aldrig træffer en beslutning, som andre er uenige i. Det betyder, at vi gennemfører den med respekt for andre og minimerer den negative effekt så meget som muligt.

Passionate

Vi brænder for at forbedre hverdagslivet for vores kunder, vores kolleger og de fællesskaber, vi indgår i.

At være passioneret er et stærkt udtryk. Men man kan ikke være førende uden passion.

At være passioneret betyder, at vi brænder for det, vi arbejder med. Brænder for at indkøbe bananer. Bukser. Eller for budgetplanlægning. Vi ønsker at vide alt, der er at vide inden for vores fagområde. Og vi ønsker at inspirere andre til også at gøre deres bedste.

Vores grundlægger Herman Salling byggede virksomheden på et brændende ønske om at opfylde kundernes behov – på præcis det rette tidspunkt, med den rette kvalitet, til den rette pris og på det rette sted.

Hans passion lever videre i os. Vi bidrager med evner og begejstring til, at Salling Group når sine mål og i sidste ende gør hverdagen bedre for millioner af mennesker.

Agile

Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt nye behov og holder aldrig op med at lære.

Dagligvarebranchen er dynamisk, og vi elsker, når tingene går stærkt. Vi er fleksible og agile, lytter hele tiden lytter til vores kunders skiftende behov og reagerer øjeblikkeligt. Hele tiden med øje for vores langsigtede mål.

Vi samarbejder konstruktivt, når noget skal ændres. Vi søger udvikling gennem nye udfordringer og opgaver. Både som team og som enkeltpersoner. Vi finder løsninger i stedet for blot at påpege problemer. Hvis vi ikke lykkes, bruger vi vores erfaringer til at gøre det bedre næste gang, og vi holder aldrig op med at lære.

I vores branche flytter målstregen sig hele tiden. Vi foretrækker løbende forbedringer frem for forsinket perfektion. Det er sådan, vi har opbygget Salling Group, og sådan vi vil udvikle forretningen.

Competitive

Vi går efter at vinde i alle dele af forretningen, vi griber mulighederne og tackler udfordringerne sammen.

Der er ingen grund til at skjule det. Vi elsker at vinde og hader endnu mere at tabe. Konkurrence får os til at yde vores allerbedste, og vi ønsker altid at se Salling Group overgå konkurrenterne.

Men konkurrence handler lige så meget om at overgå sig selv. Uanset hvad vi foretager os, vil vi gerne være bedre, end vi var i går. Og i forgårs.

At være konkurrencelysten betyder, at vi brænder for at nå vores mål og fejre vores succeser. Ikke kun som enkeltpersoner, men også som et team.

Muligheder er ikke noget, vi venter på. Vi skaber dem. Vi griber dem. Og vi giver ikke så let op.

Efficient

Vi søger enkelthed og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på.

Alt i dagligvarebranchen handler om at sikre, at kunderne får værdi for pengene, og derfor er vi nødt til at være effektive. Organiserede. Fokuserede.

Vi fokuserer på det væsentlige og fjerner resten. Vælger enkelhed frem for kompleksitet og fakta frem for følelser. Vi bruger hinandens kompetencer og erfaring til at levere kvalitet til tiden og inden for budgettet.

Vi er afhængige af, at alle bruger de eksisterende processer og kanaler i stedet for at opfinde sine egne.

Det er nærmest en besættelse for os at barbere alle unødvendige omkostninger væk, for vi ønsker ikke, at kunderne skal betale mere end højst nødvendigt.