Digital handel

I en stadig mere digital verden går detailhandlen online, og Salling Groups ambition er at være den førende aktør inden for e-handel i Danmark.

Salling Group har i dag en ledende position inden for online handel. Den vil vi udbygge i de kommende år ved at skabe enkle, personlige indkøbsoplevelser online, der gør hverdagen lettere for vores kunder.

Vi udvider løbende vores sortiment på eksisterende kanaler og kigger samtidig efter nye områder, hvor vi kan styrke vores e-handelsaktiviteter, så vi kan imødekomme kundernes ønske om at supplere indkøbsturen i supermarkedet med online shopping. Hvor som helst og når som helst.

Online siden 2010

Bilka.dk blev i 2010 Salling Groups første webshop. Siden har vi oplevet enorm vækst på området, og koncernens e-handelsforretning er udvidet betragteligt. I 2011 gik Salling Stormagasiner online med Salling.dk, og i 2015 fulgte føtex med netbutikken føtex.dk.

Bilka.dk, føtex.dk og Salling.dk høster mange fordele ved den tætte forbindelse til de fysiske butikker, for eksempel ved at tilbyde kunderne muligheden for at handle online og afhente deres varer, mens de alligevel er ude at handle. Derudover er online shopping fuldt integreret offline, da kunderne har adgang til et udvidet sortiment online via tablets i butikkerne.

BilkaToGo

Nogle dage søger kunderne inspiration til aftensmaden, og andre dage skal det bare være nemt og hurtigt at handle. BilkaToGo er navnet på vores click-and-collect-løsning for fødevarer, som er super nemt, når dagligvareindkøbet skal gå hurtigt i en travl hverdag.

Dagligvarerne kan bestilles direkte fra en smartphone eller web og kan hentes i et af vores Bilka-varehuse – varerne er endda pakket og klar, og kunderne behøver ikke engang forlade bilen. Med et sortiment på over 15.000 varer har BilkaToGo tilmed Danmarks største online fødevaresortiment.

Click-and-collect er i kraftig vækst i udlandet, og vi tror på at BilkaToGo har betydeligt potentiale, når det handler om at forbedre kundernes hverdag med simple digitale løsninger.

Systemet til BilkaToGo baserer sig på den teknologi, der blev erhvervet i forbindelse med opkøbet af iPosen.dk, og som siden er blevet videreudviklet.

BilkaToGo.dk

flowr – køb blomster online

Hverdagen er fyldt med anledninger til at give en flot buket blomster, og flowr gør det endnu nemmere at glæde en, man holder af. flowr.dk er Salling Groups blomsterbutik på nettet, hvor blomsterne bestilles online og sendes direkte til døren.

flowr.dk gik i luften i 2017, og hele konceptet bag flowr.dk er udviklet af vores egne blomsterfolk her i Salling Group. Med flowr.dk kan blomsterne bestilles hjemme fra sofaen, og blomsterne kan endda være fremme næste dag. Nemmere bliver det ikke.

flowr.dk

Send&Hent 

Årligt sender og modtager danskerne millioner af pakker. Vi vil bidrage til, at det kan gøres nemt og bekvemt, og derfor lancerede vi i 2018 en ny digital pakkeløsning til danskerne, Send&Hent.

Send&Hent er Danmarks første labelløse pakkeboks, der gør det hurtigt, nemt og sikkert at sende pakker.

Med Send&Hent kan kunderne bestille pakketransporten direkte på telefonen eller via computeren og aflevere pakken i en af de mere end 365 pakkebokse i Netto, føtex og Bilka. Herefter får modtageren en sms, når pakken er klar til afhentning i pakkeboksen.

Sendoghent.dk

 

Husets forsikring

Af og til sker det, at cyklen bliver stjålet, vaskemaskinen går i stykker eller skærmen på iPhonen flækker. Så er det godt, at man kan være dækket af Husets Forsikring. Sammen med Gjensidige Forsikring tilbyder vi en af markedets bedste forsikring, der sikrer, at danskerne er ordentligt dækket, når uheldet er ude.

Husets Forsikring blev lanceret i 2016 med en ambition om at gøre op med et uigennemskueligt forsikringsmarked. Vores mål er at skabe den største forsikringsportefølje i Danmark ved at kombinere digitale initiativer og indsigt med simple, letforståelige og prisattraktive løsninger på alle danskeres forsikringsbehov.

Husetsforsikring.dk