Vores butikker og kæder  

Stormagasiner, supermarkeder, discountbutikker og hypermarkeder. Selvom Salling Group i dag er meget mere end varer på hylderne, kasseapparater og gode tilbud, holder vi fast i vores rødder, og de fysiske butikker er fortsat kernen i vores forretning.

Vi driver i dag mere end 1500 butikker fordelt på kæderne Bilka, føtex, Netto og Salling og sammen med internationalt anerkendte brands franchise-kæderne Starbucks og Carl’s Jr. Tilsammen tilbyder de forskellige butikker produkter og indkøbsoplevelser, som passer til alle kunders økonomi og behov.

Vores fysiske butikker har hver især et unikt koncept. Fælles for dem alle er, at vi investerer vores overskud i de indkøbsoplevelser, som giver værdi for kunden. Ved altid at have øje for nye butiksindretninger, oplevelser, inspiration, udvidede åbningstider og løbende forbedring af kvalitet, sortiment og pris, vil vi fastholde vores position som danskernes foretrukne sted at handle i hverdagen.

Bilka

Bilka ønsker at være det foretrukne indkøbsunivers med særligt fokus på familier.

Det første Bilka-hypermarked åbnede i Aarhus i 1970. I dag er Bilka den eneste hypermarkedskæde i Danmark og omfatter i alt 19 varehuse fordelt over hele landet, herunder et A-Z-varehus, der udelukkende fokuserer på nonfoodvarer.

I Bilka finder du det hele under ét tag. Bilka har Danmarks største udvalg inden for alle produktkategorier til de laveste priser og et væld af spændende indkøbsoplevelser – især for familier. I dag er Bilka en begivenhedsdestination med aktiviteter hele året rundt som koncerter, gratis drive-in bio med de nyeste film, bagagerumsmarked og skattejagter.

føtex

føtex har over 100 butikker og tilbyder et bredt sortiment af fødevarer, nonfoodvarer og tekstiler. Heraf også navnet føtex, som er en sammentrækning af fødevarer og tekstil. Da den første føtex åbnede i 1960 i Aarhus, gav det dengang danskerne en helt ny måde at handle på. Den type supermarked var ikke set før, og pludselig kunne kunderne købe både kolonial, slagtervarer, tekstil og isenkram i én og samme forretning.

Lige siden har føtex været kendt for at være et supermarked med et bredt sortiment og høj kvalitet. Og i dag er kæden også kendt for de lave priser. I 2017 lancerede føtex den hidtil største prisinvestering i dansk detailhandel på en kvart milliard kroner og sænkede priserne på over 2000 dagligvarer.

Netto 

Netto tilbyder kunderne kvalitetsprodukter til lave priser. Hver dag.

I 1981 åbnede Netto sin første discountbutik i København og blev samtidig den første danske kæde af sin art i Danmark. I dag har Netto mere end 450 butikker fordelt over hele landet – det giver både ansvar og en mulighed for at gøre en forskel. Af samme grund gør Netto meget ud af at bekæmpe madspild, fremme økologien og begrænse plastikaftrykket på miljøet.

Netto har over 2000 varer i sortiment, både kendte mærkevarer og egne mærker af høj kvalitet til de laveste priser. Butikkerne tilbyder derudover et nyt og spændende udvalg af spotvarer hver eneste uge.

Netto i vores nabolande 

Siden 1990 har Netto været en international retailer og har i dag mere end 1100 butikker i Danmark, Tyskland og Polen, og vores ambition er fortsat at spille en betydelig rolle internationalt ved at udvikle vores butikskoncept og åbne nye butikker.

Salling 

Salling blev oprindeligt grundlagt i Aarhus i 1906 og er en af Danmarks førende stormagasinkæder. Med centrale placeringer i Aarhus og Aalborg er stormagasinerne blevet en kulturinstitution for by og borgere, ikke mindst på grund af det spektakulære byrum på toppen, Salling Rooftop, og de mange oplevelser, stormagasinerne giver gæsterne.

Sallings stormagasiner fremstår i dag som moderne oplevelseshuse med et bredt udvalg af førende brands inden for mode, livsstil, interiør, velvære og fødevarer.

Som et moderne stormagasin er Salling, hvad vi selv kalder for "The Place to be." Det er stedet, hvor man kommer for at shoppe med veninderne, mødes over en kop kaffe eller blive inspireret, overrasket og underholdt.

BR

Salling Group indgik i januar 2019 en aftale med kurator i TOP-TOY-koncernen om varelager og rettigheder til BR-brandet i Danmark. Med aftalen sikrede vi, at et hæderkronet legetøjsbrand forbliver danskejet.

I dag har vi 28 BR-butikker fordelt over hele landet, ligesom der blev etableret en BR-webshop. Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop har vi skabt et univers, hvor danske familier kan købe legetøj, og børn kan få gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker.