Et navn med en lang historie

Dansk Supermarked skiftede 1. juni 2018 navn til Salling Group. Det nye navn markerer, hvem vi er, og ærer vores historiske rødder.

100% ejet af Salling Fondene

Vi er i dag 100% ejet af Salling Fondene. Det betyder, at overskuddet fra Salling Group går alene til to formål: Det bliver geninvesteret i bedre butikker, mere værdi for kunderne og flere arbejdspladser – og doneret via fondene til gode formål, der gavner os alle.

Faktisk donerer Salling Fondene hvert år ca. 150 millioner kroner til blandt andet madspildsorganisationer, uddannelse og kulturoplevelser.

En hyldest til vores grundlægger

Vores navn, Salling Group, er samtidig en hyldest til vores grundlægger Herman Salling. Han var visionær og innovativ, og virksomheden voksede med lynets hast under hans virke. For ham handlede det om at gøre hverdagen for kunderne bedre.

Vi er stolte af det, Herman Salling skabte. Nu fører vi virksomheden videre med en endnu tydeligere kobling til vores historie, men med samme ambition om at skabe en dansk detailvirksomhed i verdensklasse.

Meget mere end et supermarked

Der var engang, at Dansk Supermarked var gode tilbud og masser af varer på hylderne. Det er vi stadig. Men i dag er vi meget mere end det.

Det, der startede med en enkelt butik i Aarhus for mere end 100 år siden, er siden blevet til føtex, Bilka, Netto, Salling Stormagasiner og meget mere. Vi har i dag også e-handel, måltidskasser, drive-thru shopping, kaffebarer og restauranter. Alt sammen lige til at bruge i hverdagen.

Nyt navn. Men stadig 100% dedikeret til at gøre hverdagen bedre

For os i Salling Group handler det om hverdagen. Vi kender vores kunder og ved, hvad de har brug for i det daglige. Nogle dage søger de inspiration og oplevelser, andre dage skal det bare være nemt og hurtigt at handle. Og så skal både pris og kvalitet selvfølgelig være i orden.

At gøre hverdagen bedre er godt købmandsskab. Det er den arv, vi har fået fra vores grundlægger Herman Salling.

En forskel i hverdagen

Salling Group er i dag Danmarks største dagligvarekoncern, og det forpligter. Det betyder, at vi gør det lettere for vores kunder at vælge mere bæredygtigt – med fokus på at styrke dyrevelfærd og økologi og på at reducere madspild og brugen af plastik. Fordi vi har 11 millioner kunder hver uge, kan selv små skridt i den rigtige retning sætte store aftryk.

Men det måske største aftryk, vi sætter, er ved at skabe jobmuligheder – i alle dele af Danmark. De, der har lyst og mod, får ansvar hos os. Også dem, der har brug for en hjælpende hånd til at komme i gang.