Strategi

Med et stærkt økonomisk fundament som en klar forudsætning er det muligt for os at investere i bedre indkøbsoplevelser og gøre hverdagen bedre for vores kunder, medarbejdere og samfundet omkring os. Med vores strategi skal vi sikre, at vores forretning vokser, og at vi forbliver en økonomisk stærk aktør i Danmark, Polen og Tyskland.

Vi har tre hovedmål i den overordnede strategi frem mod 2025

  • Polen: Vi skal øge væksten i Polen

  • Online fødevarer: Vi ønsker at dække danskernes behov for levering af online fødevarer og udvide dette forretningsområde således vi på sigt opnår samme markedsandel på online fødevarer som i de fysiske butikker.

  • Udvikle vores stærke fundament: Vi vil fortsætte den positive udvikling af alle vores butiks kæder.

Øge væksten i Polen 

Polens økonomi er i vækst, og den disponible personlige indkomst blandt landets indbyggere er fortsat stigende. Vi ser også, at polakkerne i højere grad køber deres dagligvarer i discountbutikker som Netto. Vi ønsker at spille en endnu større og mere betydelig rolle på det polske marked, så vi er blandt de hurtigst voksende discountere i Polen. Det gør vi ved at åbne flere helt nye butikker samtidig med at vi omfatter vores eksisterende butikker til vores moderne 3.0-koncept.

Online fødevarer 

Flere og flere kunder efterspørger lette løsninger – både når det kommer til måltider og indkøbsmuligheder. Gode, varierede og stabile løsninger for fødevarer online er en høj prioritet, og vores mål er at have samme markedsandel online, som vi har på den almindelige dagligvarehandel som er ca. 35%.

Vi ser fødevarer online som et supplement den almindelige dagligvarehandel i vores butikker med målet om at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vi vil i første omgang gøre dette ved at udvikle Bilka To Go, Fillop med Netto samt måltidsløsninger med Skagenfood.

Grundlaget skal styrkes

Vi vil vinde kundernes hjerter ved løbende at investere vores overskud i de indkøbsoplevelser, der skaber værdi for vores kunder. Derfor investerer vi på tværs af Netto, føtex, Bilka og Salling og vores franchise brands Starbucks og Carl's Jr i nye butiksindretninger, oplevelser, inspiration, løbende forbedring af kvalitet, vareudbud og priser.

Når vi gør det, er vi konstant aktuelle og attraktive for vores kunder, og det skal fastholde vores position som danskernes foretrukne sted at handle i hverdagen.

Målet for alle dele af vores strategi er, at vi skal gøre hverdagen bedre for kunder, vores kolleger og samfundet omkring os.