Kæder & butikker

Salling Group ejer Netto i Danmark, Polen og Tyskland, dagligvarekæderne føtex og Bilka samt Salling Stormagasiner, legetøjskæden BR og tilknyttede netbutikker i Danmark. Herudover driver virksomheden franchise-kæderne Starbucks og Carl’s Jr. på det danske marked. Dermed er Salling Group Danmarks største detailkoncern med 10 millioner kunder og gæster om ugen i vores butikker og restauranter.

Siden 1906 har vores butikker været fundamentet for Salling Group. Det er de stadig. Men i dag er vi meget mere end det. Butikker, webshops, kaffebarer, restauranter, måltidskasser og en række egne brands er alt sammen en del af Salling Group. Vores kæder og butikker tilbyder produkter og indkøbsoplevelser, som passer til alle kunders økonomi og behov.

foetex logo

føtex har mere end 100 varehuse og tilbyder et bredt sortiment af fødevarer, nonfoodvarer og tekstiler. Heraf kommer navnet føtex, som er en sammentrækning af fødevarer og tekstil. Kæden er kendt for at have et bredt sortiment og høj kvalitet. Sådan har det været, siden Herman Salling åbnede den første føtex i 1960 i Aarhus.

Besøg føtex.dk

Bilka logo

I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Tilst i udkanten af Aarhus. I dag omfatter Bilka-kæden 18 lavprisvarehuse og et A-Z varehus fordelt over hele Danmark. Bilka bygger på en enkel filosofi: Kvalitet til lavpris, god kundeservice og dygtige medarbejdere. Bilka er Danmarks eneste hypermarked - med Danmarks største vareudvalg.

Besøg Bilka.dk

Som Danmarks største dagligvarekæde arbejder vi hver dag med at give dig de bedst mulige varer til den lavest mulige pris. Vores mål i Netto er at kvalitet skal være tilgængeligt for alle til en lav pris. Det gør vi blandt andet ved at have fokus på økologi – f.eks. gennem vores eget brand ØGO. I Netto er der plads til alle og vi tror på, at forskellighed skaber en stærk arbejdsplads.

Besøg Netto.dk

BR logo

Hos BR ønsker vi at give gæsterne en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. En indkøbstur i BR skal være spændende og inspirerende – med masser af sjove overraskelser i børnehøjde. Derfor er vores butikker store og rummelige – så der er masser af plads og rum til leg, fart og ballade.

Besøg BR.dk

Salling logo

Salling er i dag et moderne oplevelseshus med et bredt udvalg af førende brands inden for fashion, livsstil, interiør, velvære og fødevarer. Salling beskæftiger i dag mere end 1.100 medarbejdere og er en del af Salling Group,

Besøg Salling.dk

Starbucks logo

I 1971 åbnede på første Starbucks café på Pike Place i Seattle. Fra starten havde man et ønske om at skabe en følelse af forbindelse til gæsterne, og i dag er det stadig vigtigt at efterleve denne mission: To inspire and nurture the human spirit – one person, one cup, and one neighborhood at a time. I dag er Starbucks verdens største kaffekæde med over 33.000 caféer. Salling Group ejer og driver de 14 caféer, som ligger i de største byer i Danmark.

Carl's Jr.

Burgerkæden Carl’s Jr. blev grundlagt i 1941 i Californien og har dermed været en favorit for burger-entusiaster i mere end 80 år. Mest kendte er de for deres ikoniske flammegrillede store burgere, saftige panerede kylling-tenders, shakes lavet på vaniljeis og gratis refill af sodavand. I dag findes der mere end 3.900 restauranter i 40 lande, og med store planer og ekspansion kommer der stadig flere til. I Danmark findes der 16 Carl’s Jr. restauranter fordelt over det meste af landet, som er ejet og drevet af Salling Group.

Besøg Carl's Jr.

FLOWR logo

Med FLOWR er din blomsterlevering kun få klik væk. Som din helt egen online blomsterhandler hjælper FLOWR med at gøre livets små og store anledninger til noget helt særligt. Når det øser ned i stride strømme, og du ikke vil sætte kursen mod blomsterhandleren på hjørnet. Når du pludselig kommer i tanke om, at den fødselsdagsfest, du ikke kan komme til, ligger i denne weekend. FLOWR er din sikre go-to.

Besøg FLOWR.dk

Skagenfood

Måltidskasser leveret direkte til døren vinder større og større indpas hos danskerne. Ikke alene er det nemt, når du blot skal pakke kvalitetsvarerne ud og placere dem i køleskabet, men også hverdagens svære kunst at finde på aftenens og ugens måltider bliver klaret for dig. Salling Group gik ind på markedet for måltidskasser i 2017, da vi investerede i Skagenfood og købte 80% af virksomheden.

Besøg Skagenfood.dk

Salling Group A/S

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR: 35 95 47 16

Kontakt

Salling Group hovedkontor 
+45 8778 5000
Telefontid: 08.00 - 16.00
Følg os på LinkedIn