Kontakt os

Som Danmarks største detailvirksomhed er vi dagligt i kontakt med tusindvis af kunder, medarbejdere, leverandører og medier. Her på siden finder du et overblik over, hvordan du kommer i kontakt med os.

Ønsker du at kontakte os, kan du enten ringe til vores reception på hovedkontoret på +45 8778 5000 eller sende os en e-mail. Vi har mange forskellige afdelinger, og du kan vælge, hvem du vil sende en mail til nedenfor. 

Studerende

Vi modtager mange henvendelser fra studerende i forbindelse med opgaver. Vi har desværre ikke mulighed for at efterkomme alle forespørgsler, men vi har i stedet forsøgt at opbygge vores hjemmeside, så du som studerende let kan finde de oplysninger, du har brug for.

Særligt sektionerne Om os og Ansvarlighed indeholder de typisk efterspurgte oplysninger. Her kan du f.eks. finde relevante tal eller læse vores årsrapport og CSR-rapport.

Donationer og sponsorater

Salling Group støtter velgørende formål gennem Salling Fondene og udvalgte velgørenhedsorganisationer og NGO’er, som vi har et langsigtet samarbejde med.

Salling Fondene ejer Salling Group 100%. Det betyder, at en del af overskuddet doneres til initiativer og projekter, der er til glæde og gavn for mennesker i hele Danmark.

Alle ansøgninger om større donationer og sponsorater kan rettes til Salling Fondene

Henvendelser om mindre donationer og sponsorater kan rettes til kædernes kundeservice

Whistleblower

Mener du, at der er sket en overtrædelse af love og regler i Salling Group, opfordrer vi dig til at indberette din viden eller bekymring.

Læs vores POLITIK, før du foretager en indberetning

Gå til whistleblower-ordningen