Hos Salling Group ønsker vi at fastholde vores stærke position på alle vores markeder. En vigtig forudsætning er, at vi giver vores kunder den bedst mulige indkøbsoplevelse og pris og samtidig sikrer vores lager- og butikspersonale de bedst mulige betingelser for at håndtere de varer, vi sælger i vores butikker og online.

Derfor ønsker vi at samarbejde tæt med dig som leverandør, da du leverer grundlaget for vores forretning – varerne vi sælger.

Ønsker du at blive leverandør til os?

Så kontakt os her

For at sikre en effektiv behandling af din henvendelse, beder vi dig angive følgende i din mail:

  • Kontaktoplysninger og -personer
  • Kort præsentation af virksomheden
  • Angivelse af produktkategorier og kort beskrivelse af produkter.

Sådan bruger du pakkeinstruktionerne for leverandører

Pakkeinstruktionerne er et værktøj både til vores indkøbere og til dig som leverandør, og de danner grundlag for al dialog om pakning af varer. Der er mange detaljer, der skal tages hensyn til, så vi beder dig sætte dig grundigt ind i materialet.

Instruktionerne forklarer, hvordan du som leverandør vælger den korrekte emballage, pakkemetode og leveringsløsning til dit produkt – i tæt samarbejde med indkøberen.

Manualen er inddelt i tre dokumenter, afhængigt af, hvad du leverer og til hvem. Bemærk at alle instruktioner indledes med en generelt overblik over krav på alle lagre. De tre manualer (i listen ovenfor) er:  

  1. Et overblik over kravene til Nonfood-terminaler
  2. Et overblik over kravene til fødevare-terminaler
  3. Et overblik over kravene til Nettos terminaler


Hvis du har spørgsmål til materialet, så tag fat i din kontaktperson hos Salling Group eller send en e-mail til en af følgende: 

Food/Nearfood: logisticsfeebf@sallinggroup.com
Netto DK: logisticsfeenetto@sallinggroup.com
Nonfood: logisticsfeeaarslev@sallinggroup.com

Her leveres varerne til

Før alle varer ender i vores butikker eller hos kunderne, håndteres varerne på vores terminaler og lagre, som er strategisk placeret rundt i landet.

Find adresserne for vores terminaler og lagre

Addresser og GLN for forretninger og lagre