I Salling Group er vi mere end 50.000 medarbejdere, og uanset om du er ny medarbejder eller har været i koncernen i mange år, er der nogle regler og retningslinjer, som du skal kende til. Her på siden finder du vigtige dokumenter og oplysninger, som kan være brugbare for dig som medarbejder i Salling Group.

Medarbejderhåndbogen

Der er mange fordele ved at være ansat i Salling Group. I medarbejderhåndbogen kan du læse om nogle af de mange muligheder og personalegoder, vi tilbyder dig. Det er også i medarbejderhåndbogen, du finder de vigtigste fælles regler.

 

Kassereglementer

Arbejder du ved kassen i en af vores kæder eller franchises, er det vigtigt, at du kender til det relevante kassereglement.

Tro- og loveerklæring

Er du eller har du været fraværende fra dit arbejde, og skal du udfylde en tro- og loveerklæring, kan du finde den her.

 

Whistleblower

Hvis du mener, at der på din arbejdsplads er sket en overtrædelse af love eller regler, opfordrer vi dig til at indberette din viden eller bekymring.

Som udgangspunkt opfordrer vi dig til at indberette til din nærmeste chef. Du kan dog også kontakte Intern Revision via telefon 8778 5000 eller benytte dig af vores whistleblower-ordning.

Via whistleblower-ordningen kan du rapportere om fx svig, korruption, insiderhandel, diskrimination, chikane, alvorlige brud på it-sikkerheden og andre alvorlige sager. Din indberetning bliver håndteret af et eksternt advokatfirma, og du er sikret fuld diskretion og fortrolighed. Du kan endda vælge at forblive helt anonym.

Indberet hændelse