1cd5e69e-1aa1-467f-a9dc-e03ea001ea3e (1).jpeg

Beskadigede cykler får nyt liv i Bilka

Pressemeddelelse: 31. marts 2023 kl. 05.00

Det sker, at en cykel bliver beskadiget under transporten, får en rids i lakken, et bøjet forhjul eller et hul i sædet. Nogle gange er skaderne så store, at cyklerne ikke kan sælges.

Det vil Bilka nu lave om på og åbner derfor et cykel outlet i Bilka Tilst, hvor en cykelmekaniker gennemtjekker cyklerne, udskifter de beskadigede dele og erstatter dem med nye reservedele. Ved at samle cykler fra hele landet har mekanikeren mulighed for at genbruge reservedele, der ellers ikke fejler noget.

- I Salling Group arbejder vi på mange fronter for at mindske vores klimaaftryk, og et led i vores strategi er at reducere spild. I Bilka sælger vi mange cykler, og det kan ikke undgås, at nogle har fejl og mangler, eller at de bliver beskadiget under transporten. I dag betyder det, at en del ikke kan sælges, men det vil vi nu lave om på. Derfor samler vi cykler med små eller større skønhedsfejl fra hele landet i Bilka Tilst, hvor de upcycles, så de kan komme ud at køre på landets cykelstier, siger Morten Agerholm, chef for Salling Groups cykel-kategori

I Bilka Cykel Outlet vil kunderne møde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl. Den lokale cykelmekaniker har tilset og istandsat alle SCO- og PUCH-cyklerne, så de er fuldt funktionsdygtige. Cyklerne sælges med almindelig reklamationsret til nedsatte priser.

- I bund og grund handler det om at gøre det så let som muligt at træffe et lidt grønnere valg i hverdagen – det tror vi på, at Bilka Cykel Outlet kan hjælpe kunderne med. Vi har ansat en kompetent cykelmekaniker, der gennemtjekker og klargør cyklerne, så kunderne får mulighed for at gøre en god handel med god samvittighed, siger Morten Agerholm. 

I Bilka håber man, kunderne vil tage godt i mod initiativet. Viser det sig at være en succes, er målet en tilsvarende butik øst for Storebælt, som kan komme cykel- og genbrugsglade kunder på Sjælland til gode.

FAKTA

  • Du kan finde et stort udvalg af reparerede cykler, udgåede modeller, returcykler, cykler med beskadiget emballage og småfejl
  • De cykler, det ikke er muligt at reparere, bliver genbrugt som reserveredele. På den måde bliver spildet minimeret
  • Cyklerne er alle af Salling Groups egne cykelmærker SCO og PUCH
  • Åbningstiderne er mandag til fredag 11-16 og lørdag 10-15

Kontakt

Group Communication

Mail: press@sallinggroup.com

Tlf.: 8778 5002

Link: Ritzau

Salling Group A/S

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR: 35 95 47 16

Kontakt

Salling Group hovedkontor 
+45 8778 5000
Telefontid: 08.00 - 16.00
Følg os på LinkedIn