Let og godt

Nogle dage skal det bare være nemt at handle – og andre dage har man lyst til at blive inspireret af nye smagsoplevelser og opskrifter.

I Salling Group har vi noget til alle dage. Vi griber nye trends og spiller i dag en aktiv rolle i hverdagen ved at hjælpe vores kunder med at planlægge, spare tid og blive inspireret til hverdagens måltider. For os betyder det, at vi også har bevæget os uden for den traditionelle detailhandel.

føtex food convenience

Til de dage, hvor indkøbsturen skal være så nem og bekvem som muligt, er convenience nøgleordet. føtex-kæden driver i dag en række føtex food convenience butikker i hovedstaden, hvor sortimentet er tilpasset den travle hverdag i storbyen. Her har færdigretter, nemme måltidsløsninger, friskbagt brød og slagterudskåret kød en central placering i butikkerne.

Carl’s Jr. 

Kombinationen af friske råvarer, ægte amerikansk stil og et velkendt brand har virkelig fundet vej til hjertet af danske burgerentusiaster. Carl’s Jr. har oplevet massiv vækst i Danmark, hvor burgere er populære som aldrig før.

Salling Group har siden 2013 haft rettigheden til at etablere Carl’s Jr. restauranter i Danmark. Restauranterne ligger på attraktive placeringer i forbindelse med butiksstrøg, tæt på motorvej eller i et af vores Bilka-hypermarkeder, der gør det let for danskerne at kombinere indkøbsturen med et måltid.

Carlsjr.dk

Skagenfood måltidskasser


Måltidskasser leveret direkte til døren vinder større og større indpas hos danskerne. Ikke kun er det nemt, når kvalitetsvarerne blot skal pakkes ud og placeres i køleskabet, men også hverdagens svære kunst at finde på aftenens og ugens måltider bliver klaret for en.

Salling Group gik ind på markedet for måltidskasser i 2017, da vi investerede i Skagenfood og købte 80% af virksomheden. Siden opkøbet har Skagenfood oplevet enorm vækst, og på bare et år er omsætningen øget med godt 50%.

De gode tendenser fortsætter over de kommende år med flere nyskabende måltidskasser og nye fødevaretrends, der vil inspirere danskerne til en spændende hverdagsmåltid. I det daglige drives Skagenfood fra Nordjylland som en uafhængig virksomhed.

Skagenfood.dk

Starbucks 

Et møde over en god kop kaffe eller en to-go-kop til farten. Danskerne elsker kaffe af god kvalitet, og som officiel franchise-partner driver vi et stigende antal populære Starbucks-kaffebarer i Danmark, både i forbindelse med føtex- og bilka-varehuse og på eksklusive placeringer som Rådhuspladsen i København.