Salling Group Profilbetingelser 

I disse Profilbetingelser kan du læse om dine og vores rettigheder og forpligtelser i forhold til din Salling Group Profil.

Du kan finde privatlivspolitikken (GDPR) for din Salling Group Profil her

1. Om profilen
2. Oprettelse
3. Ændringer
4. Deaktivering
5. Sikkerhed og beskyttelse mod misbrug
6. Personoplysninger
7. Servicemeddelelser
8. Kundesupport og klageadgang
9. Falske profiler og misligholdelse
10. Gældende lov
11. Gyldighed og ansvar  

1. Om profilen

1.1 Du kan oprette en Salling Group Profil (i det følgende ”profilen” eller ”profil”), på visse af vores hjemmesider og i visse apps.

1.2
Når du opretter en profilen indgår du en aftale med Salling Group A/S, CVR-nr. 35 95 47 16, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand (i det følgende ”Salling Group”, ”vi” eller ”vores”). Profilen ejes og administreres af Salling Group.

1.3
Det er dit ansvar at læse og sætte dig ind i nærværende betingelser og Privatlivspolitikken for Salling Group Profil herunder også eventuelle ændringer. Du giver din accept og bekræftelse af betingelserne og privatlivspolitikken ved oprettelsen af Profilen.

1.4
Profilen fungerer først og fremmest som et fælles login til flere af vores webshops, abonnementer, klubber, kundeprogrammer osv. (i det følgende ”Services”). For at kunne anvende visse Services er det påkrævet, at du opretter en Profil.

1.5
Med Profilen som login kan du via de forskellige Services få adgang til en række fordele, fx særlige rabatter, services, tilbud, konkurrencer m.m. (”Fordele”). Visse fordele kan kun opnås i fysiske butikker, andre via vores webshops ligesom adgangen til visse Fordele kan kræve betaling. Det vil altid fremgå af vilkårene tilknyttet den Service eller selve Fordelen, hvor og hvordan den konkrete Fordel kan opnås.

1.6 
Profilen er personlig og må ikke anvendes af andre personer, hverken i eller uden for din husstand.

1.7
Visse Services tilknyttet din Profil kan give dig mulighed for via Profilen at dele funktioner og data med andre i din husstand, der også har en Profil (hustandsdeling) eller andre former for deling mellem Profiler. For nærmere information om deling henvises til betingelserne for den pågældende Service, der tilbyder deling.

1.8
Profilen indeholder en række stamdata (i det følgende ”Stamdata”) i form af dine loginoplysninger (e-mail adresse og kodeord), kontaktoplysninger, og dit unikke medlems-ID, der tilknyttes de betalingskort, som du anvender til de enkelte Services. Dine stamdata vil også indeholde vores dokumentation for, at vi har lov til at behandle dine personoplysninger (GDPR) og dine eventuelle samtykker til modtagelse af direkte markedsføring.

1.9
Stamdata kan anvendes på alle de Services, som du logger ind på med din Profil. Hvis du opretter en ny Service, kan du benytte allerede eksisterende Stamdata fra Profilen til den nye Service. Bemærk, at hvis du helt eller delvist indtaster ny Stamdata i Servicen, vil dette udgøre dine nye Stamdata i Profilen.

1.10 
Salling Group påtager sig ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af tekniske fejl og tab af data.

2. Oprettelse

2.1 For at oprette en Profil skal du have en gyldig e-mailadresse og acceptere disse Profilbetingelser.

2.2 En Profil kan oprettes af privatpersoner, der er fyldt 18 år og i øvrigt er myndige.

2.3 Det er gratis at oprette en Profil, og du forpligter dig ikke til at foretage køb. Vi indsamler, som en del af Profilen, forskellige data om din brug af de tilknyttede Services. Det kan du læse mere om i privatlivspolitikken for Profilen her og privatlivspolitikkerne for de enkelte services.

2.4 Oprettelsen af Profilen vil altid ske i sammenhæng med anvendelsen af en Service. Hvis du melder dig ud af en af vores kundeklubber eller opsiger et abonnement, vil du stadig have din Profil.

2.5 Du har selv ansvaret for, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede.

2.6 Ved oprettelse skal du angive et personligt kodeord tilknyttet din valgte e-mailadresse. Hvis du har glemt dit kodeord, kan du få tilsendt et nyt ved at klikke på linket ”Glemt kodeord”, ”Glemt adgangskode”, ”Glemt password” eller lignende i forbindelse med login og følge instruktionerne, eller kontakte Salling Groups kundeservice.

2.7 Du kan i stedet vælge at bruge dit login fra sociale medier eller andre digitale tjenester til at oprette og logge ind på Profilen. Det kan dog kun ske på de hjemmesider og apps, der understøtter denne funktion. Læs mere i privatlivspolitikken for Profilen, som du kan finde her.  

3. Ændringer 

3.1 Salling Group forbeholder sig retten til at ændre betingelserne.

3.2 Ved væsentlige ændringer vil du modtage en varsling via e-mail eller anden valgt kommunikationsform senest 14 dage før ikrafttrædelse.

3.3 Hvis du ikke kan acceptere ændringer, har du altid mulighed for at slette din Profil. Vær opmærksom på, at du ikke kan slette din Profil, før du har afmeldt alle dine tilknyttede Services, da Servicen er afhængig af Profilen.

4. Deaktivering og sletning af profilen 

4.1 Du kan til enhver tid deaktivere din Profil ved at logge ind på Profilen og følge instruktionerne for deaktivering på de Services, hvor Profilen kan anvendes.

4.2 Hvis du deaktiverer din Profil, vil du ikke længere kunne logge ind.

4.3 Hvis du deaktiverer Profilen medfører det, at du mister muligheden for at benytte vores Services og tilknyttede Fordele. Du mister dermed også optjente point, kuponer, gaver osv.

4.4 Din profil bliver automatisk slettet 2 måneder efter, at du har deaktiveret den.

4.5 Medmindre der er tale om misligholdelse, kan du i op til 2 måneder fra deaktivering anmode Salling Group om at genaktivere profilen, hvorved du så vidt muligt vil fortsætte med de samme oplysninger, og fordele, som var tilknyttet Profilen ved deaktiveringen.

4.6 Udover at deaktivere din Profil, kan du anmode om at få den slettet i henhold til persondatalovgivningen (GDPR). 

5. Sikkerhed og beskyttelse mod misbrug 

5.1 Du bør ikke dele dine profiloplysninger, herunder dit brugernavn og adgangskode, med andre.

5.2 Salling Group er ikke ansvarlig for misbrug af din Profil eller vores Services som følge af, at du har delt dine profiloplysninger med andre.

5.3 Du har selv ansvaret for at oplysningerne afgivet til Salling Group er korrekte og opdaterede.

5.4 Vi sender aldrig beskeder, hvor vi beder dig udlevere betalingskortsoplysninger. Hvis du modtager beskeder, hvor du bliver bedt om at udlevere betalingskortoplysninger, og som ser ud til at komme fra Salling Group, skal du derfor undlade at besvare disse.

5.5 Vi kan deaktivere din profil for at beskytte dig, Salling Group eller vores samarbejdspartnere mod misbrug eller tab af dine personoplysninger og data i øvrigt.

6. Personoplysninger

6.1 Vi henviser til vores privatlivspolitik for Profilen, som du kan finde her

7. Servicemeddelelser 

7.1 Vi kan kontakte dig med servicemeddelelser såsom:

(i) information om din Profil

(ii) Vejledning i, hvordan du får mest ud af din Profil, og

(iii) informationer om nye funktioner, opdateringer, ændringer, indhold o. lign. vedrørende Profilen.

Vi kan kontakte dig pr. e-mail, telefon, herunder opkald og SMS, eller pr. alm. post.

Informationen vil også være tilgængelig, der hvor du kan logge ind med Profilen.

8. Kundesupport og klageadgang 

8.1 Du kan finde alle versioner af nærværende Profilbetingelser og privatlivspolitikken for Profilen på sallinggroup.com.

8.2 Du kan kontakte kundeservice på: profil@sallinggroup.com.

8.3 Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

8.4 Kundeservices normale åbningstid er alle dage fra kl. 8-20. Hvis du kontakter kundeservice udenfor åbningstiden, vil der blive oprettet en sag, og kundeservice vil vende tilbage hurtigst muligt på den mailadresse, som du har oplyst.

9. Falske profiler og misligholdelse

9.1 Vi forbeholder os retten til at slette Profiler, som vi skønner useriøse eller på anden måde ikke indeholder sandfærdige oplysninger, eller ved misligholdelse af disse betingelser.

9.2 Misligholdelse kan f.eks. bestå i manglende overholdelse af dine forpligtelser i henhold til disse profilbetingelser samt ved misbrug af Profilen, Fordele, personoplysninger eller data i øvrigt.

10. Gældende lov 

10.1 Disse betingelser er underlagt og skal fortolkes i henhold til dansk ret.

10.2 Betingelserne begrænser ikke eventuelle ufravigelige forbrugerregler.

11. Gyldighed og ansvar

11.1 Hvis nogen bestemmelse i disse betingelser findes ugyldig, ulovlig eller uigennemførlig skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

11.2 Salling Group er ikke ansvarlig for nedbrud på IT-systemer i butikkerne og på de Services, der medfører at en eventuel Fordel, herunder en rabat, ikke kan anvendes. Eventuelle mistede Fordele kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Kontakt Kundeservice via den pågældende side eller app, hvor du har oprettet eller tilgår din Profil, hvis du har spørgsmål vedrørende dine eventuelle Fordele.