Hvad er Salling Group profil?


En fælles Salling Group profil til alle Salling Groups butikker er et login, som du kan bruge på tværs af Salling Group.

Salling Group profilen skaber en nemmere og mere overskuelig tilgang til Salling Groups digitale tilbud og øvrige tjenester, fordi du kan bruge dit "log-ind" flere steder, og du skal derfor huske færre brugernavne og adgangskoder. I praksis betyder det, at du kan logge ind med det samme login på bl.a. bilka.dk, netto.dk, føtex.dk, wupti.dk og salling.dk samt tilhørende apps.

Vi opsamler personlige oplysninger på din profil, og du kan læse mere om, hvordan vi anvender og behandler dine oplysninger i privatlivspolitikken for profilen. Dine oplysninger bliver ikke videresendt til tredje part eller benyttet til markedsføring, med mindre du har givet særskilt tilladelse til det. Oplysninger bliver brugt til at forbedre din oplevelse og gøre hverdagen bedre for dig.

I Salling Group kan vi godt lide at give vores kunder tilbud. Men for at kunne give dig de rigtige tilbud, skal vi vide lidt, om hvilke tilbud du godt kan lide. Dette hjælper Salling Group Profilen med. Hvis du giver den lov, vil den løbende blive bedre til at kende dig og dine købsvaner. Ud fra denne data kan vi hurtigere hjælpe dig med at finde de gode tilbud. Du har altid fuld adgang til, hvad vi ved om dig i din Salling Group Profil og kan til hver en tid gå ind og ændre i, hvad Salling Group Profilen har lov til.

Du kan bruge din Salling Group Profil for at logge ind på følgende sider:Vi gør hverdagen bedre

For os i Salling Group handler det om hverdagen. Derfor er vi hver eneste dag 100% dedikeret til at gøre hverdagen bedre – både for kunder og samfund. Vi driver vores forretning efter værdier, som har gjort os til dem, vi er i dag.

Vores formål er at gøre hverdagen bedre - for vores kunder og i det samfund, vi er en del af. Det gør vi gennem flere bæredygtige løsninger, nemmere og bedre indkøbsoplevelser, jobmuligheder til alle og ikke mindst donationer til gode projekter via vores ejere Salling Fondene